Aceton kopen albert heijn

Aceton is een oplosmiddel dat je kunt gebruiken voor het verwijderen van olie- en vetvlekken in kleding en op meterialen. Deze nagellak remover zonder aceton verwijdert nagellak snel en makkelijk. Verwijder moeiteloos nagellak met deze remover met aceton.

Onder welke namen wordt het verkocht en waar kan ik het kopen ? Bij de AH verkopen ze ook als nagellakremover. Voor nog geen anderhalve euro koop je bij elke C10of AH (en misschien ook andere supers). Aceton is nagellakremover, dames hebben dat vaak al in huis.

Vergelijk en beoordeel Albert Heijn Nagellak Remover Zonder Aceton Nagellak removers. Ik heb dit flesje bijna op, en denk dat ik hem niet weer ga kopen. Zit er verschil in nagellakremovers zonder aceton?

Tip: je kunt het beste voor een nagellakremover zonder aceton gaan. Je kunt tegenwoordig flesjes NON-ACETON kopen, o. Nu vroeg ik mij ook af, stel ik koop bij de Albert Heijn of kruidvat eenĀ .