Bilstein b12 pro kit ervaringen

Deze set zou volgens de makers op elkaar zijn afgestemd. Mijn ervaring verlaagde onderstellen – geplaatst in 3C: In mijn zoektocht naar een. Bilstein BPro Kit (Bilstein B+ Eibach Pro Kit mm).

Eibach mmberichtennov 2014ervaring met hulpveren 3c stationberichtenaug 2014Meer resultaten van forum. Hij adviseert een Bilstein Bset. Ik heb geen ervaring met deze combo, heb zelf PRO-KIT veren met standaard dempers.

Ik heb achter Bilstein Bdempers + Eibach Pro veren en vóór Pro Parts Sweden schokbrekers met dezelfde Eibach Pro veren. BIj Beek Racing kost een Bilstein Bset voor € 1. Voor Bweet ik niet niet hoeveel. Eibach onder een touringmei 2012Meer resultaten van bmwdriversforum. Nu dacht ik aan een vaste kit zoals de bilstein b(bin combinatie met eibach pro kit) Iemand ervaring met deze kit?

Heb via een andere informant al tip voor de Bsamen met een pro-kit set. E46; Ben zeer benieuwd wat je ervaringen zijn met de B12 . Ik heb hier op het forum goede dingen gelezen over de pro-system en sport-system. De nieuwe set hebben echter bilstein dempers.

Ik ben vooral benieuwd naar ervaringen van andere gebruikers ;). Ik heb de eibach pro kit en bilstein bop de 130i, gaat prima. Liefst nog de Bkit, dempers + veren, volgens mij is dat een combinatie van Bdempers + .