Boot poetsen forum

Ik ben net gevraagd voor een spoedklus voor morgen, namelijk om een polyester boot te polijsten. Er zit een gelcoat over het polyster heen is . Boot polijstenmei 2014Benodigdheden voor boot onderhanden te nemen?

Voorstelronde: geen auto maar boot poetsen :-)april 2012Meer resultaten van forum. Gelcoat schoonmaken en onderhouden – Nuwatersport. Lees dan ook onze andere artikelen over gelcoat schoonmaken, boot schoonmaken, boot poetsen. Ik was eigenlijk van plan om onze boot weer in het Stars Stripes Blue te. Ik vraag me echter af of ik direct met poetsen zal beginnen of toch . Waar maak jij je boot (dek romp) mee schoon?

Vanzelfsprekend bij polyester boten maar ook een . Bijna altijd komt het terug, tijdens het jaarlijks onderhou je boot poetsen. Door het poetsen van je boot blijft Polyester, gelcoat maar ook geschilderd oppervlak . Tip: huur een bedrijf is om de boot te polijsten en in de was te zetten. Het is best een klus om dat zelf te doen en als het de eerste keer goed . Mast poetsenberichtenfeb 2008Gelcoat wordt dofberichtenfeb 2008Meer resultaten van zeilen.

De lak van onze boot is niet meer zoals het geweest is. Dan is het echt netjes,en ik denk dat een bus verf goedkoper is dan poetsen en in de was zetten :lol:. Ik hoop op deze forum veel te leren en ook anderen te kunnen . Na een goede verfbeurt van het onderwaterschip en de romp (zien er weer piekfijn uit) gaat mijn (stalen) bootje weer het water in deze week. Ik heb een Yam rubberboot en die wil ik schoonmaken of poetsen. Wassen doe ik nu met Starbrite botenshampoo zodat de waslaag behouden blijft.

Hallo kan iemand mij vertellen welke wax ik het beste voor een boot kan gebruiken ik heb iets gelezen over Meguiars Flagship is dit de juiste of . Sinds enkele maanden heb ik een redelijk nette polyester boot gekocht. Misschien komt een boot daar wel in de buurt? Een boot heeft ook vaak een gelcoat zoals ik heb begrepen, dat zal de dakgoot niet hebben. Heren, Ik heb zelf een polyester boot uit 19een fletcher 17ft.

Alle klussen aan de boot zijn al in het najaar gedaan. Maar toch, in de praktijk is er wel eens een akkefietje met de boot. Ik herinnerde me vandaag de naam weer van het product waar ik m’n vorig ribje (zo’n vier jaar geleden) mee vertroetelde: Revival. Zijn er forumleden die hier iets zinnigs over kunnen zeggen?

Ik wil een polyester boot van plusminus meter van buiten weer netjes. Weet er iemand hoe ik mijn bootruiten schoon kan krijgen, deze zijn aangetast. Ondanks dat diverse mensen mij op het warriorforum hadden . Ik ben van het simpele poetsen en uitpoetsen, en heb alle middelen.