Braaksel op muur

Ik heb laatst alle vlekken uit mijn spachtelputz muur gekregen met warm water en een schone afwasborstel. Mijn zoontje heefd vandaag hardstikke ziek overgeven over mijn net een jaar oud gestucte muur. Eerst een oplossing van een eetlepel witte azijn, eetlepel fijnwasmiddel en een halve liter koud water maken.

Dit met een doekje op de vlek deppen. Santé’s webredacteur had een ongelukje met tomatensaus en een witte muur. Ze ging op zoek naar alle oplossingen om vlekken van een witte .

Tweede kerstdag is leuk geeïndigd door een heuse overgeef-partij door m’n jongste zoon in de auto op weg naar huis. Koffie of andere vlekken op een witte muur kun je wegnemen met een. Je kunt het braaksel dat in het tapijt is getrokken bestrooien met een flinke laag . Je raad het al, er zitten nu hele vies druip en gore vlekken op de muur!

Braaksel verwijderen gaat het beste met een sopje van koud water en (groene) zeep. Zojuist een volle kom zwarte koffie op de grond laten vallen. Helaas nogal een grote plons op de onlangs gespachteldputzte muur gespat . Toen ik eenmaal buiten, tegen de muur, aan het kotsen was, gingen mensen me heel gechoqueerd aankijken omdat ik rood aan het kotsen . Ik heb heb van de week snachts nog mijn muur staan poetsen omdat dochterlief van boven naar beneden had gespuugd Zo achter mn kast ed.

Braaksel bevat zoutzuur, dat stoffen permanent kan aantasten. Schep braaksel zoveel mogelijk weg. Spoel bij wasbare stoffen vers braaksel met veel koud . Op den duur kunnen muren allerhande stof, vuil, en vlekken verzamelen. Je zult versteld staan van hoe schoon en fris een huis of tuin . Sophocles, haal ik het beddengoed af, zodat mijn braaksel niet doordringt tot het matras.

Hout; Metaal; Leer; Steen; Geverfde muren; Gladde oppervlakken. Bosbessensap vlekken; Boter vlekken; Braaksel vlekken; Bramen vlekken; Brandgaten . Dierlijke geluiden echoën tussen de muren. Een zwerver ligt met een bloot ongewassen kontje face down in het fietsenrek.