Brandgat in bank verzekerd

Als je bij iemand op visite bent, en er een sigaret op de bank valt met als gevolg een brandgat. Wie zijn verzekering moet ik aansprakelijk . Ik heb afgelopen week een sigaret op mijn bank laten vallen.

Hierdoor is er een gat ontstaan in mijn bank. Ik ben all riks verzekerd dus mijn . Vriendin van me was op visite zitten voetbal te kijken en zij rookt. Zit er opeens een brandgat (bij cm) midden in mijn bankstel.

Als jij zelf ook in het huis woont, is het gewoon jullie bank voor de verzekering. En dan zullen de meeste niet uitkeren. Schroeischade in de bank, welke verzekering – Geld Rechtjan 2014Ben je hier voor verzekerd? Geld Rechtokt 2011Bekleding bank – Thuisjuni 2011Mag ik effe huilen?

Thuisfeb 2010Meer resultaten van forum. Brandgat – De drie gebruikte reparatie methodes – Kijk op meubelen! Nu zit er een brandgat in door een sigaret.

Bent u bij de ING verzekerd heeft u jaar tegen nieuwwaarde. Brandgat in bank, maar helaas is de meubelzaak.

In een losse kussen van mijn bank zit een enorm brandgat. Dat de verzekering dit vergoedt is mij bekend. Helaas kan ik me niet meer richtten . Poppeliersberichtensept 2008Meer resultaten van radar.

Bijvoorbeeld als u een glas rode wijn over uw bank morst. Een brandgaatje in je bank door een sigaret van de buurman die bij je op visite is,.