Cabrio hardtop wasstraat

Mijn cabrio heeft een linnen dak en een plastic achterruit. Ik moet dit enkele keren per jaar reinigen met een borstel om de groene aanslag eraf te halen. Voordeel van de wasstraat vind ik de bodemreiniging na bv wintersport ivm pekel e deed dit wel altijd met hardtop op mijn vorige cabrio.

De cabrioletkap dient met water en zachte zeep te worden schoongemaakt. Het wordt afgeraden om met uw auto door een wasstraat te rijden, omdat borstelsĀ . Getuige bijvoorbeeld de comeback van de Golf Cabrio en het succes van de zojuist genoemde. Mijn cabrio gaat ook gewoon door de wasstraat. Nu september er een hard top bij gekocht ook bij Cabrio Nederland teĀ . Vuyatela uit nieuwsgierigheid welke cabrio met hardtop heb jij dan?

Maar als je een hardtop hebt, zit je softtop toch ook een lange tijd opgevouwen? Wat dakloos zegt: daar kunnen ze wel tegen (heb zelf cabriolets gehad). Cabrio aanschaffen verstandigberichtendec 2016Een cabrio.

Kan ik ook met mijn Cabrio door een wasstraat met de Softtop?