Cabrio ruit lijmen

Maar misschien komt het omdat de Acabrio gemaakt wordt sinds a jaar. Cabrioruiten; menuLink Reparatie sets; menuLink Cabrio reiniging. Reparatieset voor de cabrio Bestaat.

Een veel voorkomend probleem bij de Audi Acabriolet is dat de. Cabriodaken eenvoudig en snel zelf repareren met Tear-Aid. Kan iemand mij vertellen waarmee ik het cabrio doek aan mijn achterruit het beste kan vastlijmen? Op een paar plaatsen is hij aan de .

Cabrio dak spannen achterruit zit losberichtendec 2013Cabrio Classic achterruit laat los. Als uw ruit vergeelt, hard en wit of vlekkerig uitgeslagen is, dan is het tijd voor een nieuwe ruit of kap. De achterruit van mijn Ccabrio heeft losgelaten, heeft iemand daar ook ervaring mee?

Ik denk dat het gewoon weer te lijmen is of is er een . Wie heeft ervaring met het lijmen van de kap? Bij mij laat de rand los precies boven de achterruit over een lengte van cm. Bij Cabriocare werd aangeraden dit met lijm van Saba te doen deze blijft op hogere temp.

Bij de eerste jaargangen van de Acabrio was de bevestiging tussen de achterruit en het canvas slecht. Hebt het twee keer laten lijmen, maar .