Cd speler slaat over

Ik heb wat probleempjes met mijn (+jaar oude) cd speler. Hij slaat heel vaak kleine stukjes muziek over, je hoort dan klein . Mijn cd-speler hapert, kan ik daar iets aan doen?

Het wordt wel gaandeweg iets erger. Hallo, Mijn cd speler slaat nogal vaak over hebben jullie daar misschien iets voor? Of weten jullie waar je er iets voor kan halen?

Alleen nu slaat de cdspeler vaak over.

Heeft dit te maken met een vieze lens of . Denon cd speler hapertberichtensept 2010cd-speler onkyo doet raar! Duurzaamheid CD-spelersberichtenfeb 2010cd speler slaat snel overberichtenokt 2009Meer resultaten van forum. Ik heb voor mijn drive-in show een nieuwe CD speler gekocht.

Mijn DeLorean slaat over en track kraakt als een gek. Ik heb een Rega Planet CD-speler uit 19of daaromtrent, prachtig. Audio verleden: Ik heb een Marantz CD-MKcdspeler gekregen die ongeveer om de 20 . Het valt mij op dat de ene cd-speler een stuk gevoeliger is tijdens het.

Ik heb hier een Sony CD-speler type CDP-3ter reparatie, welke bij het minste of geringste tikje tegen de kast overslaat.