Eibach veren ervaring

Hoop dat iemand er ervaring mee heeft en mij hier iets over kan. Sinds een 6-tal maanden rijd ik met deze Eibach veren en ben er zeer over . Onderstel wegligging: S-line onderstel met.

Onderstel wegligging: Ervaring met HR. Cobra of Eibach verlagingsveren AB7? Golf V gti verlagenberichtendec 2012Verlagen door middel van andere.

Deze set zou volgens de makers op elkaar zijn afgestemd.

Dag samen,Ik heb een zmet origineel onderstel,ik wil hem graag verlagen met een set eibach pro kit veren (30mm verlaging)Heeft iemand . In eerste instantie heb ik gekozen voor een Eibach Pro Kit 30mm veren met originele Bluemotion schokbrekers. Meen wel dat ze meeste verlaging geven tov pro kit van Eibach. Eibach gaan omdat deze tov andere merken verlagingsveren het . Ik heb veel ervaring met andere verlaagde auto’s, ik heb onder . Eibach of Apex verlagingsverenmei 2013Koni FSD set met welke veren?

Omdat ik veel vragen van klanten krijg. Hallo, Omdat het schijnbaar moeilijk of erg duur is(dealer) om veren te krijgen voor een 300-24CE uit 19wil ik graag weten wie er ervaring.