Essence gel nails at home

Vorige week kreeg ik de langverwachte Essence Gel nails at home binnen en natuurlijk moest ik die direct even uitproberen. Dit is hoe mijn nagels er uit zagen voor ik Essence gel nails at home ging aanbrengen. Ik gebruik nu een aantal maanden Sensationails en .

Essence Gel Nails At Home is een goedkoop alternatief voor de vaak dure home kits van gel nagels. In juli vertelde ik er over, de Essence Gel Nails at Home producten. Voor weinig thuis gelnagellak aanbrengen, dat klinkt goed!

De eerste Essence Gel Nails at Home producten stromen langzaam de winkels in, hebben jullie ze al gespot?

Inmiddels heb ik de Essence Gel Nails at Home uitgeprobeerd en is het tijd voor een review! Breng daarna deze Essence The Gel Top Coat aan voor een perfecte finish! De top coat laat je nagels glanzen en zorgt ervoor dat je gel nagellak langer blijft zitten.

Kruidvat Nail Care Easy Pump Nagellakremover zonder Aceton.

Zo hebben alle nagellakjes van Essence ook plaats gemaakt voor The Gel Nail Polish. Wat eerst met een lamp moest is alweer verleden tij . Zo’n twee weken geleden kwam er een artikel online over de gelnagellak van Essence. In dit artikel beschreef ik mijn eerste indrukken over de nagellak en . Deze nagellak van Essence werkt vrij simpel; je brengt de Essence The Gel Nail Polish Base Coat aan, daarna de kleur van je keuze en . Essence komt namelijk met een nieuwe lijn genaamd ”Gel Nails At Home”.

Je kunt met deze producten heel gemakkelijk thuis mooie en . Ik heb het Essence Gel Nails At Home systeem daarom graag voor jullie getest. Dit systeem bestaat uit een led-lamp, cleanser, primer, base-coat en een . Gister konden jullie al zien dat ik naar een persevent van Catrice en Essence ben geweest. We kregen daar de nieuwe producten te zien en . Koop dit product veilig met iDEAL, Paypal of Mr Cash.

Vanaf september 20kun je zelf thuis stijlvolle, trendy gelnagels aanbrengen met essence gel nails at home. Er is al veel reclame over gemaakt en verschillende merken zijn er al mee op de markt gekomen, .