Haren in wasmachine

En ook voor de zekerheid laat ik de wasmachine nog een keer zonder was draaien en mocht er onverhoopt tóch nog haren in zitten dan zuig ik . Hoe wassen jullie het hondenkleed uit?

Met gevolg dat die haren dus ook allemaal in de wasmachine komen, en dan dus ook weer op andere kledingstukken. Haar in wasmachinemaart 2014Fleecedekens en kattenharen :-Sdec 2008verstopte wasmachine? Ik heb een hond met zachte zwarte haren.

Nu vind ik in de wasmachine veel honden terug, en ook in mijn schoon gewassen handdoeken.

Gevolg: m’n hele wasmachine zit echt vol met haren! En ik heb nog een enorme berg witte was met allemaal kleren enzo van de kids, die wil ik . Wie huisdieren heeft kent het probleehonden- of kattenharen die overal aan blijven plakken. Maar hoe krijg je dit haar het beste weg? Bestaat er een wasmiddel dat deze haren aanpakt in de wasmachine zodat je je kleren aan kunt trekken zonder deze huisdierharen ?