Jurk smaller maken

Vandaag nog even niet met de nieuwe camera, maar ik wil je wel graag voorstellen aan de. De verkoopster kwam met het idee om hem een maat kleiner te laten maken bij een goede kleermaker. Heb er wel eens van gehoor maar .

Stress en verdriet om een jurk – Relatiesmei 2013CreaBea’s in the house? Mode Beautyaug 2007Meer resultaten van forum. Dan passen de shirts vanzelf weer. Je kan ook gemakkelijk kleding smaller maken met de naaimachine, .

Over de kosten hoef je je geen zorgen te maken, een broek korter maken bijvoorbeeld kost rond de € 50. Kleding kun je wel kleiner laten maken, maar niet groter. In geval van een jurk ook vaak net iets te wijd bij de schouders. Hiya girls, Ik wou graag een jas bestellen in mijn maat, alleen die hebben ze niet meer.

Maar omdat ik dat jas toch zo graag wil, wil ik het in een . Te groot: gebruik hielstrips om de achterkant van je schoenen dikker te maken, zodat er minder ruimte overblijft. Een jurkje doet het altijd goe voor welke gelegenheid dan ook. Horizontale strepen maken breder, lengtestrepen maken slanker. Ik heb een aantal miskoopjes, in maat L gekocht in plaats van in maat M.

Een aantal maanden geleden kocht ik dit leuke t-shirt bij CoolCat. Ik ben er nog steeds heel blij mee. Het enige nadeel was dat het t-shirt me .