Kroon plaatsen pijnlijk

In november heb ik, omdat mijn kies afgebroken was, een kroon laten zetten. Na het plaatsen heb ik nog nacht flink pijn gehad. Dit gebeurde vaker en nu stelde de tandarts mij voor een kroon te plaatsen.

Mijn eerste vraag was natuurlijk doet dit pijn? Een kroon is een kunsttand- of kies die over je eigen tand of kies wordt gezet. Een kroon kan van verschillende materialen worden gemaakt.

Doet het plaatsen van een kroon pijn?

Voor de behandeling wordt je verdoofd (ook voor de eventuele wortelkanaalbehandeling). Plaatsen definitieve kroon – Gezondheidjuli 2016pijn na plaatsen kroon op implantaat – Gezondheidapril 2016Veel pijn na plaatsen kroon – Gezondheidmaart 2015Kroon op voortand – Mode Beautydec 2010Meer resultaten van forum. Soms is de kroon dermate beschadigd. Doet het aanbrengen van kronen of bruggen pijn?

Krijg ik last van napijn na het plaatsen van de overkappingsprothese? Er is een kroon geplaatst over van mijn kiezen. Ik ben hier echt als de dood voor,, Doet het pijn en dergelijke.

Er zijn meerdere manieren om kronen te plaatsen.