Laptop leegmaken voor verkoop

Alle data verwijderen omdat ik mijn computer verkoop. Wilt u de pc verkopen met het huidige besturingssysteem? Ik heb het bestandje met mijn (nieuwe) laptop op CD gezet en de CD in mijn (te wissen) oude computer .

Hallo, ik wil graag mijn oude laptop leegmaken om te verkopen. Ik wil natuurlijk wel dat het besturingssysteem (vista) erop blijft . Een oude computer kunt u verkopen via Marktplaats, weggeven aan een kennis of afdanken via een. We beginnen met het leegmaken van uw computer.

Kunt u mij vertellen hoe ik de harde schijf uit de laptop moet verwijderen? Het is wellicht een rare titel, maar ik kan even niet op het juiste woord komen. Wat ik bedoel: Ik ga mijn laptop verkopen, voordat ik dit doe wil ik . HomeElektronicaLaptopsGebruikstips. Bestanden heb ik allemaal al verwijder ik zit erop als enige gebruiker met een microsoft account. Ik zou graag mijn hele laptop willen leegmaken, wil de laptop binnenkort verkopen Ik wil hiervoor de CCleaner gebruiken.

Laptop leeg maken voor verkoop, hoe? Ik heb handmatig al alle dingen die ik wil bewaren op een externe schijf gezet en verwijderd van de laptop. Maar ik kan me voorstellen dat er .

Je wilt niet dat iemand je gegevens nog kan inzien, wanneer je je laptop of pc verkoopt. Oude computer verkopen of weggeven? Handleiding voor het geheel leegmaken en opnieuw installeren van een Windows computer.