Led lamp nagels action

Compacte Watt Led Uv Nagel Lamp Voor Natuurlijke Nagels En Kunstnagels. PLAYMOBIL City Action – Motorfiets patrouille met LED-lamp. Het kleine led lampje (die op batterijen of een kabeltje werkt) koste slechts €5. Sally Hanssen gekregen, ook van de Action natuurlijk. Vandaag heb ik een nieuw soort video voor jullie, namelijk een Yay of nee video.

Toen ik laatst in de Action rondliep zag ik deze mini-ledlamp liggen. Vaak doe ik mijn nagels toch terwijl ik een filmpje achter mijn laptop kijk. In een minuut of zijn alle vingers klaar en in de week die volgt houden de nagels de perfecte look.

Kleur Polar Bear, te gebruiken met de speciale Fuse LED . Voor deze gellak te laten uitharden heb je een led lamp nodig en dat. Maar de Action beloofd dat de gellak twee weken op de nagels blijft, . Plaats uw nagel onder de lamp voor 2-minuten. Een aantal weken geleden liep ik ( weer eens) door de Action en.

Deze is vrij dik en stug en is hierdoor heel moeilijk om egaal op de nagels te krijgen. In deze video ga ik de LED lamp en de gelnagellak van de Action uitproberen. Ik ben heel erg benieuwd wat jullie van deze video vinden en .