Lens cd speler schoonmaken

Hoe en waarmee kan ik de lens van mijn CD speler het beste schoonmaken. Mijn cd speler begint af en toe over te slaan, bij dezelfde cd’s, maar niet altijd bij dezelfde fragmenten. Dit kan NIET met een schoonmaak CD gedaan worden.

Als je makkelijk bij de lens kan komen (bij sommige CD spelers zijn ze zo te zien) kan . Just a video on basic maintenance on how to keep your cdplayer going. Your cdplayer may have a bad laser. Kan ik er zelf nog iets aan doen, zoals een schoonmaak-cd (bestaan… Als je makkelijk bij de lens kan komen (bij sommige CD spelers zijn ze zo te zien) kan . Mijn maat zei toen dat je de cd speler laser kan kalibreren met een speciale. Gebruik in géén geval een schoonmaak-CD om de lens te . CD Lens cleaner; slecht voor lens? Schoonmaken met Philips CD lensreiniger heeft niet geholpen.

Lens cd speler reinigen met welk produkt in our Forums. Doe ik er een schoonmaak cd in leest hij ze soms wel weer. Ik moet toch de leeskop van m’n RNS-D eens gaan schoonmaken. Dus concreet: zijn er goede manieren om de leeskop te reinigen met een CD ? Ook het optisch stuk tussen de laser en lens zit voor een gedeelte in de .