Leren leren trainer worden

Ik ben blij dat ik nu trainer Ik leer leren ben! Ben je: Kindercoach, Leerkracht, Remedial Teacher, Intern begeleider, Logopedist, Psycholoog, Pedagoog, . De ik leer leren training leert kinderen omgaan met concentratieproblemen,.

Er worden gedurende de lessen veel vallende kwartjes ervaren. De training is ontwikkeld door Tea Adema, trainer van kindercoaches en opvoedcoaches. De Ik leer leren training helpt kinderen met concentratieproblemen, faalangst, organiseren en plannen van huiswerk, de eigen leer strategie ontdekken, . Data en tijden spreekt u af in overleg met de trainer.

Daarnaast krijg je een stevige basis om als trainer Ervaringsleren aan de slag te. Tijdens de opleiding worden actieve werkvormen afgewisseld met theorie, . Er worden vooral veel vallende kwartjes ervaren.