Macbook toetsenbord schoonmaken

Lees hier aanbevelingen en richtlijnen voor het schoonmaken van een. Home Apple Tips Mac Tips Apple apparatuur schoonmaken: Mac-editie. Hoe maak je dingen als je toetsenbor maar ook je trackpad of muis schoon .

Ik heb een 2e hands apple toetsenbord gekocht en nu wil ik eigenlijk alle knopjes eraf halen om het goed schoon te maken. TzJ-Yc This is video that helps to extract keys from. Hoe scherm en toetsen MacBook Pro schoonmaken?

Enkele dagen geleden heb ik een vol glas multivitamine over mijn MacBook laten vallen.

Na een half uur schoonmaken was er niets meer van . Moet ik een compleet nieuw toetsenbord aanschaffen? Ik heb middels gezuiverde alcohol de toetsen van m’n MacBook pro retina 2014 . Aluminium Toetsenbord iMac schoonmakenberichtenapril 2008Schoonmaken Apple keyboardberichtenokt 2006Meer resultaten van gathering. Weet niet zo goed of ik dit topic nu bij digi of thuis (ivm schoonmaken) moet plaatsen.

Mijn witte Apple toetsenbord ziet er na anderhalf jaar toch . Ranja over macbook promei 2015Macbook schoonmakenjan 2013Meer resultaten van forum.