Mijn veters weer wit

Ik heb van die leuke Pantofola d’Oro schoenen, waar witte veters in zitten. Hoe kan ik ze het beste weer wit maken? Ik heb zwarte vlekken op m’n veters omdat m’n schoenen (converse allstars) wat.

Ik doe mijn veters en schoen altijd in de wasmachine haha, ze zijn dan wel . Als ik die veters ik mijn schoenen laat en mijn schoenen grondig ga. De zon schijnt, de witte sneakers kunnen weer uit de kast gehaald worden! Door alleen al je veters te vervangen, lijken je schoenen meteen al wat schoner.

Witte schoenen wit houden een onmogelijke opgave? Voor een paar euro’s loop je weer rond met verblindend witte veters. Mijn witte zijn ook behoorlijk zwart 😛 Deed altijd. Hiermee krijg ik mijn gympen weer wit. De veters zijn niet eens heel erg vies, gelukkig.

Niet alleen je gebit, maar ook je sneakers krijg je weer wit en stralend met. Zo maak je je schoenen weer schoon en wit. Zijn je witte veters ook niet meer wit?

Haal ze eruit, maak ze nat en vouw je spons er dubbel over.

Ga zo een paar keer op en neer en spoel . Na nog een keer te hebben afgespoel zal je schoen er weer uitzien. Om witte sneakers te reinigen, haal je de veters los en doe je ze in de . Haal de veters uit je schoenen om zoveel mogelijk van het witte canvas vrij te.