Nat matras drogen

Allereerst een dikke handdoek pakken en die op de natte plek drukken, het meeste vocht. Daarna de matras dichtbij een raam open en bloot laten drogen. Vervelen want nu is het matras nat, maar ook een voordeel dat het.

Tapijt ruikt niet fris – Thuisjuli 2014Hoe hang jij je was op (zodat strijken niet hoeft)? Thuisjan 2014hoe krijg ik mijn topmatras schoon? Mama-Life – Forum voor moeders, vaders en.

Mijn zoon plaste vannacht in mijn bed!

Gevolg: grote, natte plek in mijn matras. Omdat ik liever niet in een nat bed slaap ben ik nu mn matras aan het. Nat bij wakker worden, matras ook nat. Nu was de matras vanochtend ook nat jammer genoeg. Nu de hoes eraf is is het al een stuk minder nat gelukkig.

Morgen mn bed maar weer afhaken zodat het matras kan drogen. Urinevlekken verwijderen uit een matras is goed mogelijk. Je kan de behandelde plek ook drogen met de föhn.

De matrassen aan de achterkant zijn nat.