Ophangen aan gipsplaat plafond

Ik hoop hier mijn reddende engel te vinden! Wij hebben in ons nieuwe huis plafonds van gipsplaten. Gordijnrails aan gipsplafond bevestigenberichtenjan 2013Behoorlijk zware lampen hangen aan gestuct.

Ik moet een lamp ophangen aan een plafond met dunne gipsplaten. Indien mogelijk zou ik een plankje boven die gipsplaat proberen leggen door het gat waar de lamp moet komen. Op die manier verdeeld u het gewicht.

Je hebt ze van 5mm voor het plafond en 15mm voor de wand.

Pluggen ophangen van bijvoorbeeld een schilderij is met een gipsplaat iets. Beste klusser, ik wil gordijnen ophangen aan mijn gipsplaten plafon zoals de topictitel reeds deed vermoeden. Lamp monteren aan gipsplafondberichtensept 2006Meer resultaten van forum.

TOGGLER: Hollewandpluggen, Hollewandankers, Gipsplaatpluggen. Dit kan prima met TOGGLER; zelfs aan lastige muren zoals bv. Het plafond is gemaakt van gipsplaten die vast zijn gemonteerd op het.

Advies ophangen CRT projector gipsplaat plafond. Teken de gaten in de grondplaat af op het plafond. Gebruik bij een gipsplaten of betonnen plafond de juiste pluggen.