Optidee ramen wassen

Optidee voor exclusieve Optivezelproducten. Bij Optidee vindt u exclusieve artikelen, zoals beddengoe badtextiel, kleding, huidreinigingsdoeken maar ook . Streeploos schone ramen en spiegels in een handomdraai!

Mijn bazin heeft poetsdoeken van Optidee, is een duosetje speciaal voor de ramen. Ik kan dus echt geen ramen wassen met een trekker, krijg . Ramendoekenokt 2016Gouden tips voor schone ramen! Ik was vorige week op een party van Optidee, zoiets als tupperware dus,.

Ik heb de doeken voor het lappen van de ramen uitgeprobeerd en . Eerst de ramen wassen en dan met dit doekje (droog!) afnemen. Ik heb nu zelf de doeken van Optidee die zijn geweldig maar kan je niet in . Ramen wassen, fijn als je veel licht in huis hebt, dan heb je veel of grote ramen. Gereedschap; Heffers; Keukenachterwanden; Klusaccessoires; Ladders; Raamaccessoires; Schoonmaak; Timmerhout; Transportwagens; Transportwielen .