Oude lijmresten verwijderen van tegels

Ik heb een 600-tal oude tegels van muur verwijderd die er jaar geleden met tegellijm opgeplakt waren. Weet iemand een manier om oude tegellijm te verwijderen? Er is wel een middel van Alabastine, maar dat is behoorlijk prijzig.

Ik heb een aantal ‘proeftegels’ verwijderd en met een plamuurmes de lijmresten verwijderd. Dit duurt toch een aantal minuten per tegel en . Pavimento projektinrichting heeft de juiste gereedschappen voor het verwijderen van oude lijmresten. Op de tegelvloer in onze woning ligt een dikke lijmlaag van vroeger geplaatst vinyl.

We hebben geprobeerd dit te verwijderen met een speciaal . Speciaal voor het verwijderen van hardnekkige lijmresten bij vloer- en wandbekleding hebben. Ik ben bezig met mijn badkamer (na mega lekkage) op te knappen. Weet er iemand hoe je gemakkelijk een oude stucklaag tegel. Lijm van plavuizen op cement vloer verwijderenberichtenjuli 2013Tegellijm resten verwijderen van tegels.

Tapijtlijm verwijderenberichtensept 2005Linoleum verwijderenberichtenaug 2005Meer resultaten van forum. Hoe kan ik het beste tegellijm verwijderen van mijn cementdekvloer in. Mijn vraag is Hoe ik deze het gemakkelijkst kan verwijderen. Is het handig om de vloer glad te maken door .

Het verwijderen van tapijtlijm is een lastige, vervelende en meestal langdurige klus. Vooral lijmresten op een trap kunnen je behoorlijk frustreren. Op dit moment ligt er een oude tegelvloer in, die ik er eerst uit moet halen voordat de nieuwe gelegd kan worden.