Puisten rug eiwitten

Acn̩ wordt veroorzaakt door vul- en bindmiddelen in whey eiwitten of weightgainers. De Johnny Fernand Formule gebruikt dit daarom niet in zijn productlijn. Ik train nu net een paar week met eiwitten intensief, maar tot mijn grote verbazing is mijn hele rug bezaaid met puistenwondjes! Acne РDe enige echte oorzaak uitgelegd РJesse van der Veldejessevandervelde.

De enige echte oorzaak van acne heeft niets met je huid zelf te maken. Goede proteine zonder veel puisten? Is er een kans op het krijgen van puistjes bij gebruik proteine? Je voeding kan een grote rol spelen bij de vorming van puistjes.

De puistjes komen voornamelijk voor op de rug, nek, schouders en. Daarnaast kan je puistjes krijgen door teveel eiwitten. Hi,Ik heb de laatste paar maanden erg veel last van puistjes.

Daar stoor ik me aan, zeker nu het steeds beter . Van eiwitten krijg je geen puisten hoor. Heb je last van puisten op je rug? Gelukkig kun je met simpele stappen de puisten verhelpen en toekomstige uitbraken voorkomen!