Schoenzool lijmen secondelijm

Hallo, Wie weet een goede lijm voor schoenzolen? En dan niet eentje die na kilometer lopen al weer loslaat. Ik weet dat je goed moet ontvetten en zo, maar .

Pattex speciaallijmen Special Schoen is geschikt voor elk type schoen die je ook wilt repareren. Pattex Special Schoen is speciaal ontwikkeld om een . Om een schoen te repareren gebruikt u Pattex Special Schoen. Deze lijm is speciaal ontwikkeld voor schoen reparaties, een reparatie is nog nooit zo snel en .

Repareer schoenzolen en hakken met Repair Extreme. Een gebroken hak of losgeraakte zool? Het zijn alledaagse problemen die. Ik heb de losgelaten zool van de laarzen van mijn vrouw nu al twee keer mogen lijmen. Hiervoor heb ik bizon kit gebuikt.

Ik lijmde wel eens schoenen met secondenlijm. Alleen niet meteen op lopen en evt. De rubberlijm voor het (waterdicht) afdichten van rubberen schoenen en zolen.