Slijtage broek tussen benen

Elke keer als ik een broek koop, wordt de spijkerbroek (na een tijd) dun tussen mijn benen. Slijtage dus, maar wat kan ik er tegen doen? Ik heb het vooral over mijn spijkerbroeken, en met name de treggings die dus wat dunner zijn.

Aan de binnenkant van de dijbeen verslijten deze broeken al heel . Maar zij doen het natuurlijk om de wrijving tussen de benen te verminderen, slijtage. Ik heb nu zo’n tien broeken in de kast hangen die allemaal op dezelfde manier kapot zijn. Tussen mijn benen zitten allemaal slijtageplekken en .

Broeken slijten nou eenmaal, misschien wat betere kwaliteit broeken kopen. Schuren je benen dan continue tegen elkaar ofzo? Mijn vriend heeft altijd dat zijn broeken heel erg snel slijten in het kruis.

Ik had dat vroeger, toen ik dik was heel erg, omdat mijn benen tegen . Ergenis; broeken die snel slijten bij bovenbenen. Slijtageplek spijkerbroek: hoe doorscheuren voorkomen? Geen enkele spijkerbroek houdt het bij hem tot nu toe langer uit dan ongeveer een maand.

De slijtage is tussen de benen, onder zijn kruis.

Mijn redenering is hiervoor: Breed zadel en brede bovenbenen dat werkt. Mijn vriendin heeft maanden geleden een spijkerbroek gekocht. Gaan tussen de 6-maanden mee als ik ze bijna elke dag draag.

Het ligt denk ik niet eens zozeer aan de broek, maar meer aan het model van je benen. Bij mij slijten de broeken alleen op kontvlak, en dat duurt jaren. Ruwe en geïrriteerde plekken tussen je dijen. Ook afgelopen vakantie tussendoor een broek weggegooid omdat er.

Denk inderdaad dat het door het schuren van benen tegen elkaar, en het fietsen komt. Ze slijten gewoon echt super snel en ik weet niet hoe dit komt. Het is niet onzichtbaar, maar in ieder geval weer draagbaar.

Ik heb veel last van slijtage van mijn broek tussen mijn benen, sommigen zeggen dat het door het fietsen komt en sommigen zeggen dat het . WAAROM HEEFT EEN BROEK ANNO 20NOG BROEKZAKKEN? Dat heb je met die goedkope zomerbroeken, . De broeken die ik al jaren draag en nog niet kapot zijn van WE, Esprit en Lee.