Stoomreiniger kruidvat ervaringen

Ik heb deze stoomreiniger vorig jaar November gekocht gebruik hem niet. Nu de Dirt-devil gekocht bij het Kruidvat voor de eerste x net gebruikt. Mijn vriendin had bij de kruidvat een stoomreiniger gekocht die in de aanbieding was . Heeft iemand ervaring met de Dirt Devil Stoomreiniger?

Ik heb er net eentje gekocht bij kruidvat! Deze huishoudelijke hulpjes maken de dagelijkse klusjes in en om het .

Nu de Dirt-devil gekocht bij het Kruidvat voor de eerste x net gebruikt . Een stoomreiniger waar je alles perfect mee schoonkrijgt. Maar ja, nu geloof ik niet zo in die reclames, . Ik zag in een mail van het Kruidvat een aanbieding voor de Dirt Devil Aqua Clean stoomreiniger voor 4Euro. Heeft iemand ervaring met dit apparaat? Iemand ervaring met stoomreiniger voor vloeren (Pagina 1) – Een babbel.

Ik heb een stoomreiniger waar ik tapijt van de trap maar ook het kleed in de. Waarom probeer je niet eerst zo’n tapijtspray van de kruidvat of een andere. Kan er op internet niks over terug vinden.