Tomatensaus verwijderen uit plastic

Hoe krijg ik de rode schijn van tomatensaus uit m’n tupperware? Daarnet knoeide mijn vader met de macaroni, en ja hoor op de nieuwe placemat. Hoe vieze luchtjes uit plastic krijgen?

Andijvie: plastic komt oranje uit vaatwasserjuli 2011Olvarit vlek verwijderen van tafelzeil. Tomatensausvlekken, of eigenlijk de meeste rode vlekken die er na het normale. Ik gebruik meestal geconcentreerd citroensap uit een geel plastic flesje.

How To vlekken te verwijderen uit Kunststof Dishes – Reiniging.

Als je wilt tomatensaus vlekken te voorkomen op kunststof, beginnen met het spuiten van uw . Witte kunststof kinderstoel oranje door tomatensaus! Ik heb van die witte plastic magnetronschaaltjes waar de rode pastavlekken en. Hoi , Vlekken van tomaat zijn vaak moeilijk te verwijderen. Verkleuring kunststof door levensmiddelen. Mijn plastic bewaardozen, geschikt voor invriezen, magnetron en.

Als je eerst de pan (waar de tomatensaus in zat) met koud water spoelt,. Ik heb al jaren plastic bakjes in gebruik met een oranje tintje van, . Ik heb al met citroen geprobeert maar dit werkt niet.

Dus iemand een idee hoe je er een opgedroogde tomatenvlek uitkrijgt?