Vanish sofa reinigen

Een schoon en fris tapijt of bankstel? Vanish Powerpowder reinigt grondig en geeft een stralen fris en vlekkeloos resultaat. Verstuif Vanish Oxi Action Carpet Spray rechtstreeks op de vlek en wrijf zachtjes in.

Laat de spray tot minuten inwerken alvorens te reinigen zoals gewoonlijk . Marke: Vanish Produkt: Multi Textil Reiniger Sichtung: 18. Al maanden staat het reinigen van onze bank op mijn schoonmaaklijstje. In eerste instantie had ik bedacht de bankhoezen te wassen in de . Vanish heb ik hier wel staan, maar daar krijg je dus geen vlekken voor terug he ? Maar ik gebruik dus nóóit meer dat reinigingsspul. Vlek in stoffen bankfeb 2011Bank stinkt ; hoe schoonmaken? Mein Sofa ist cremefarben und geht über Eck.

Vanish Oxi action Mehrzweck Fleckenentferner für Teppiche, Polstermöbel und . Ik heb ook vanish gebruikt voor mijn bank (creme) en kreeg er een vlek van. Ich habe auf mein sofa (Da wirkt es auch sehr gut) Diesen Vanish. Wie gut lässt sich der Sofabezug aus Microfaser reinigen?