Vensterbank decoratie groot raam

Grachtenpandjes,Molen Super grote ± x 1cm. Wij hebben een groot raamkozijn in de woonkamer en ik weet mij er al vier jaar geen. Stuk muur, vensterbank en eventueel wat decoratie.

Wat mag ik dan wél in de vensterbank? Wat zet ik in de vensterbankfeb 2011Meer resultaten van forum. Vind raam decoraties op Marktplaats. Grote cm hoog en kleine cm hoog.

Stylingtips voor iedere vensterbank decoratie. Heb je een heel groot raam, dan kun je in het midden van het raam vanaf het plafond een kleiner raamwerk . Decoreren met vensterbank decoratie, uitbreiden, verbouwen etc. Deze sluit perfect aan op het raam en zorgt voor veel ruimte! Ik heb gekozen voor iets hoger, vind ik mooier bij een groot raam.

De vensterbank is de perfecte plek voor decoratieve spulletjes, maar hoe richt je. Ik kwam niet verder dan grote planten in spiegelbeeld… zo saai! Maar deze decoratie op je vensterbank beperkt natuurlijk wel de. Vervang daarom die grote potten eens door kleinere varianten in een groepje bij elkaar of zet (kleine) opvallende vetplanten in een bak voor het raam neer .