Vloerkleed knopen zpagetti

Met het textielgaren van Hoooked maak je binnen een paar uur een omgehaakte. Mooi vloerkleed design van de bekende Noorse blogster MaritParit. Velen gingen je al voor en zijn inmiddels Hoooked aan onze recycle.

Een gehaakt vloerkleed geeft een warme uitstraling aan je interieur. Met het superdikke textielgaren van Hoooked haak of brei je no time een trendy vloerkleed. Hoooked Zpagetti is een uniek recycle textielgaren waar je gemakkelijk en snel mee kunt haken, breien of knopen op XXL-formaat.

Met Zpagetti kan je geweldige kleden knopen.

Ik had kleuren Zpagetti geselecteerd (afgestemd op de badkamer) en Leneke heeft er voor mijĀ . Dit vloerkleed haakte ik van witte Hoooked Zpagetti. Ik leg uit hoe ik een vloerkleed haak met zpagetti. Het geluid is niet geweldig, daar gaat aan gewerkt.

Workshop Hoooked Zpagetti vloerkleed haken (uur) 3euro In deze workshop haak je een Zpagetti vloerkleed met een diameter van ongeveer 80cm. Februari, op Valentijn ging ik een workshop Zpagettihaken doen. Het is misschien niet een romantisch uitje maar ik heb er superveel zin in.