Voetbalschoenen stinken naar kattenpis

Bij auto’s en elektronische apparaten gebeurt het wel eens vaker, maar in Groot-Brittannië heeft Nike nu ook voetbalschoenen teruggeroepen. Deze tip was zelfs genoeg voor de voetbalschoenen van onze puber en zoals sommigen van jullie. Iedere keer als die jongens op nat gras hebben gevoetbalt dan stinken die voetbalschoenen een uur in de wind.

Titel zegt het al: de voetbalschoenen van mijn zonen stinken ontzettend! Na een paar minuten zei ik ‘het lijkt wel of ik kattepis ruik! Hierbij wil ik een klacht melden over Nike : Maand nieuwe voetbalschoenen en stinken verschrikkelijk naar kattenpis geur is niet te harden.

Hierbij wil ik een klacht melden over Nike : De schoenen van mijn zoontje stinken naar kattenpis.

Hierbij wil ik een klacht melden over Adidas : Mijn zoontje van jaar heeft in de zomervakantie een paar voetbalschoenen gekregen van het . De voetbalschoenen van mijn zoontje stinken zo dat ik er van moet kokhalzen. Die van mijn zoon stinken naar kattepis, zonder n. Voetbalschoenen stinken naar kattenpis. Slachtoffers van deze kattenpis-schoenen zijn onder anderen . In mijn sportschoenen hangt een doordringende, zurige lucht.

Het is zo erg dat als mijn sportschoenen een tijde in een kamer staan, die kamer er naar gaat . Nike heeft voetbalschoenen teruggeroepen omdat ze stinken naar kattenpis. Het officiele perscommunique rept over een naaifoutje.

Nikes die trouwens nog niet naar kattenpis meurden. Heb je last van zweetvoeten en stinkende schoenen en durf je je schoenen na een lange dag niet meer uit te trekken uit angst voor de . Het lijkt wel kattenpis (wat nog best zou kunnen overigens ook). Ik heb ze al in de wasmachine gehad en 3x met febreze ingespray maar dat . Op internet lees ik meerdere berichten over extreem stinkende Ecco. Nieuwe schoenen die naar kattenpis stinken. In het verleden is een partij Nike voetbalschoenen om dezelfde reden teruggeroepen.

Stop je stinkschoenen in een plastic zak en leg ze een nacht in de vriezer. De kou schijnt de meeste bacterien te doden die verantwoordelijk .