Witte all stars geel geworden

Het resultaat: zo goed als nieuwe, witte converse all stars. Mijn all stars zijn licht geel geworden, in plaats van stralend wit. De Hub’s van mijn man heeft ook geel geworden randen.

Noooit met witte allstars naar de manege gaan, dat houdt ze in. Ik heb ook ‘witte’ All Stars, hoewel erg wit zijn ze dus ook niet meer haha,Allstars wassen? Witte Nikes, hoe krijg ik ze weer wit?

Hoe krijg ik mijn witte beschermers weer wit?

Witte schoenen wit houden: zo doe je dat! Of het nu Nikes zijn, Adidas, All Stars of Dr. En ken je het horrorfenomeen van witte rubberen zolen die geel worden? Ik heb witte lage Allstars (een week oud) en ik heb er heel fijn stuifzand in zitten.

Het is nat geworden dus nu zit het helemaal in de stof. Voorkant schoen blekenberichtenmei 2014All Starsberichtenaug 2012Meer resultaten van forum. Maar het nadeel van witte sneakers is dat ze snel vies, geel of smoezelig worden en dan is het. Converse – Chuck Taylor High – All Star.

How to wash all stars, hoe moet je all stars wassen?

De meeste mensen, waaronder ikzelf, vinden witte All Stars het mooiste als. Net als bij kleding verkleuren ook schoenen in de zon; dan krijg je rubber die de gevreesde kleur geel krijgt. Je kunt witte Allstars nu voor euro in de uitverkoop kopen hoor,.