Zorg thuis na operatie

U krijgt budget voor hulp bij de dagelijkse bezigheden thuis. Ik ga na de operatie en overnachting in het ziekenhuis bij iemand anders herstellen. Ik moet geopereerd worden en dan mag ik daarna weken niets doen.

Ik heb kinderen van en jaar dus heb hulp in de huishouding nodig maar kom ik . Gaat u na een operatie aan uw been, heup of knie weer naar huis? Bij wie moet u dan zijn voor zorg, hulp en hulpmiddelen? Hoe kan ik me thuis het beste redden?

Ook na een ingrijpende operatie bent u niet altijd direct de oude. Herstel na operatie is vaak een moeilijke periode, waarin u erg afhankelijk bent. Zuster Jansen is een particuliere thuiszorgorganisatie die u thuis kan helpen . Hebt u hulp nodig bij het regelen van zorg en voorzieningen bij ziekte, handicap of ouderdom? Hoe regelt u revalidatie na een ziekenhuisopname? Ik wist dat ik weken na de operatie ‘zorg’ nodig had omdat ik niet mocht bukken en me daardoor niet zelf kon aankleden e. Interzorg is al actief als thuiszorgorganisatie vanaf 1987.

Kom ik na een operatie of opname in het ziekenhuis in aanmerking voor thuiszorg? In het ziekenhuis wordt na de operatie meestal bekeken of u thuis kunt revalideren of dat het beter is om tijdelijk naar een verpleeghuis te gaan voor een .

Ze kan nu op dit moment, maar vooral na de operatie het huishouden niet (goed) doen. Kan zij hier ook thuiszorg voor krijgen, en vooral waar .